Aurum Xtra - yksiosainen suljettu sidos

Manuka-hunajalla ja biohajoavalla sisäpussilla

Ekologinen, hellävarainen iholle ja huomaamaton käyttää

Aurum Xtra on paksusuoliavanneleikatuille sopiva yksiosainen suljettu sidos, joka on hyvin hellävarainen avannetta ympäröivälle iholle ja huomaamaton käyttää, sillä sen sisäpussin ja pohjalevyn voi huuhdella wc-pöntöstä.

Huuhdeltava pussi on ympäristöystävällinen, sillä kaatopaikkajätettä kertyy vain ulkopussin verran. Myös tieto siitä, että avanneleikattu voi huuhdella wc-pöntön käydessään vessassa ja hävittää pussin huomaamattomasti, on etu ja monelle helpotus. Toki pussin voi halutessaan hävittää kuten ennenkin, sekajätteenä kokonaisuudessaan.

Lisäksi, hellävarainen luonnollisista materiaaleista tehty pohjalevy sopii herkkäihoisille. Aurum Xtra:n pehmeä pohjalevy sisältää lääketieteellisen laatuluokan (tehokerroin UMF 16+) Manuka-hunajaa, joka on hellävarainen avannetta ympäröivälle iholle. Lue lisää Manuka-hunajasta täältä >>


Uusittu suodatin käsittelee hajuja ja kaasuja entistä tehokkaammin, jonka lisäksi vedenkestävän pussin kanssa voi uida ja kylpeä normaalisti, biohajoava sisäpussi ei vaikuta tähän. Leikattava pohjalevy mahdollistaa yksilöllisen istuvuuden. Kokovaihtoehtoja on kaksi, Midi ja Maxi.

Tilauskoodit: XMHFM519 / XMHFL519
Pakkauskoko: 30 kpl/pkt
Pussin koko: Midi tai Maxi
Leikkausala: 19 mm – 50 mm
Väri: Beige


Tulostettava esite (pdf - A4)

Käyttäjäkommentti (Suomi):

"Pidin sidoksesta paljon. Pohjalevy on ihanan pehmeä, olo sen kanssa oli lähes normaalin ihmisen olo :)"

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Mitä tarkoittaa lääketieteellinen Manuka-hunaja?

Lääketieteellisen laatuluokan Manuka-hunaja on ulkopuolisen laboratorion toimesta testattu, jotta sen aitous ja laatu voidaan varmistaa. Welland Medicalin käyttämä hunaja tulee suoraan Uudesta-Seelannista, ja on tehoarvoltaan 16+ (UMF). Lue lisää Manuka-hunajasta ja sen hyödyistä täältä >>

Liukeneeko pussi veteen jos käyn suihkussa tai uimassa?

Ei liukene. Pussin kanssa voit uida ja peseytyä normaalisti, sillä ulkopussi suojaa sisäpussia.

Voiko pussin huuhdella alas wc-pöntöstä missä vain?

Avannesidoksen sisäpussi ja pohjalevy voidaan hävittää huuhtelemalla alas wc-pöntöstä kaikissa vessoissa, joihin voi laittaa paperia: normaali vesi-wc, Bajamaja-wc, vakuumi-wc, kompostoiva käymälä, ulkohuussi, lentokoneen wc ja septitankki (noudattaen kuitenkin paikallisten viranomaisten määräyksiä).

Vain puhdas ulkopussi jää hävitettäväksi tavalliseen roskakoriin (sekajäte).

Voinko olla varma että pussi hajoaa viemäristössä? Kauanko siinä kestää?

Kyllä. Welland Medicalilla on ollut wc-pöntöstä huuhdeltavia avannesidoksia jo vuodesta 1996, eli yli 20 vuotta. Tuotteet on myös testattu Iso-Britannian vedentutkimuslaitoksen (Water Research Council) toimesta. Pussin hajoaminen viemäristössä kestää saman verran, kuin tavallisen ulosteenkin.

Myös pohjalevy on irroitettava, joten halutessaan pohjalevyn ja sisäpussin voi huuhdella erikseen.

Voiko pussia käyttää jos on ripuli?

Kyllä voi. Pussi kestää hyvin myös nestemäisen ulosteen. Sisäpussi saattaa hieman pehmetä ja venyä, mutta se ei hajoa ripulin seurauksena. Mikrobinen hajoamisprosessi kestää viemäristössäkin viikkoja, joten pussi ei hajoa tunneissa.

Kuinka pussi oikein hajoaa?

Kun pussi on huuhdeltu wc-pöntöstä, viemäristön mikro-organismit/bakteerit alkavat hajoittaa sitä.

Biohajoavia osia on kolme:

1. Valkoinen sisäpussi on yksinkertaisten polymeerien ja selluloosan seos, mikä hajoaa vedessä.

2. Valkoisen sisäpussin sisällä oleva kirkas kerros pitää ulosteen sisällään. Tämä on myös tehty yksinkertaisista polymeereista.

3. Pohjalevyn hydrokolloidi muodostuu erilaisten luonnollisten ainesosien seoksesta. Se imee kosteutta, turpoaa ja hajoaa joutuessaan veteen.

Jay Hyrons, entinen kehonrakentaja ja nykyinen fitnessurheilija kertoo ao. videolla (englanniksi) kuinka varmaksi, mukavaksi ja helpoksi hän kokee Aurum Xtra (Iso-Britanniassa Aura-tuotenimellä) -sidoksen osana hänen aktiivista elämäntyyliään.

Toim. huom. Videolla mainittu Appeel-liimanpoistosuihke myydään meillä nimellä WAB-puhdistussuihke. Lue suihkeesta lisää hoitotarvikkeista >>

Haluaisitko sidoksia potilaallesi kokeiluun?
Pyydä Aurum Xtra -sidoksesta näytteitä veloituksetta:

050 322 3183 / asiakaspalvelu [at] medfanet.fi