Aurum Profile - joustava avannesidos

Erittäin pehmeä avannesidos mukautuu erilaisille vartalotyypeille

Ideaali epätasaisuuksille (poimuja, arpikudosta) tai avannetyrille

Elämä näkyy iholla, ja tasainen pohjalevy ei välttämättä sovi, jos avanteen ympärillä on ihopoimuja, arpikudosta tai tyrä. Aurum Profile on suunniteltu mukautumaan erilaisille vartalotyypeille, jotta ohivuodoilta säästyttäisiin ja avanneleikattu voisi elää mahdollisimman tavallista, aktiivista arkea.

Aurum Profile -avannesidoksessa on erittäin joustava ja muotoutuva pohjalevy, suunniteltu erityisesti epätasaiselle ja poimuiselle iholle varmaa kiinnitystä varten. Pohjalevy on myös käännettävissä sopimaan parastomaalityrän päälle, joka usein vaikeuttaa tavallisen tasaisen pohjalevyn pysymistä.

Hyvin pehmeä ja luonnollinen pohjalevy sisältää lääketieteellisen laatuluokan Manuka-hunajaa. Tämä tekee sidoksesta erittäin hellävaraisen ja saattaa auttaa myös ongelmaisen ihon hoidossa. Pussissa on kurkistusaukko, joka helpottaa sidoksen paikalleen laittoa. Siitä on myös kätevä tarkistaa avanne.

Sidoksia on saatavilla erilaisia eri avannetyypeille: paksusuoliavanteille suljettu sidos, ohutsuoliavanteille tyhjennettävä sidos ja virtsa-avanteille virtsa-avannesidos pehmeällä hanalla.

Aurum Profile -avannesidoksesta on saatavilla myös erityisen suuri pohjalevykoko (suljettu/tyhjennettävä sidos) estämään vuotoja ja siinä on valmiiksi pidikkeet pehmeää avannevyötä varten. Suodatin on vettähylkivän ulkopinnan sisällä, jolloin suihkussa käydessä ei välttämättä tarvita suojateippiä suodattimen päällä.

Virtsa-avannepussissa on hana, johon voi suoraan liittää keräyspussin ilman erillistä sovitinta. Sidoksen hana on pehmeä ja se voidaan kääntää kuitukankaan alle, jolloin se on huomaamattomampi.

Pohjalevy Leikkausala Pussin koko Kpl/pkt Tilauskoodi
Aurum Profile
-suljettu sidos
Medium 13-35 mm Maxi 10 XMHCCM913
Aurum Profile
-suljettu sidos
Extra Large 13-60 mm Maxi Plus 10 XMHCCX213
Aurum Profile
-tyhjennettävä sidos
Medium 13-35 mm Maxi 10 XMHCDM913
Aurum Profile
-tyhjennettävä sidos
Extra Large 13-60 mm Maxi Plus 10 XMHCDX213
Aurum Profile Uro
-virtsa-avannesidos
Medium 13-35 mm Maxi 10 XMHCUM913

Manuka-hunaja hellii ihoa sidoksen pohjalevyssä

Manuka-hunajaa on pitkään käytetty lääkinnällisesti haavojen ja ihon hoidossa ja se voi auttaa avannetta ympäröivän ihon hoidossa. Sen on havaittu mm. vähentävän tulehdusta, stimuloivan solukasvua ja laskevan haavan Ph:ta Kaikki Aurum-avannesidosten pohjalevyt sisältävät lääketieteellisen laatuluokan Manuka-hunajaa (tehokerroin UMF 16+), jonka ansiosta ne ovat hyvin hellävaraisia iholle. Lue lisää Manuka-hunajasta.

Avanneleikattujen kommentteja:

"Vaikka minulla on tyrä, sidos muotoutui hyvin ihooni."

- Herra L / Hollanti

"Se muotoutuu paremmin iholleni."

- Rouva R / Hollanti

Haluaisitko uudesta sidoksesta näytteitä?

Lähetämme mielellämme tuotteita kokeiluun: asiakaspalvelu (at) medfanet.fi / 050 322 3183