Tuki- ja tyrävyöt aktiiviseen arkeen

Myös alusvaatteita ja uimashortsit avanneleikatuille

Fulcionel-tuki- ja tyrävyö erilaisille tyrille ja avanneleikatuille

Patentoidut Fulcionel®-vyöt soveltuvat keskivartalon tukemiseen ja erilaisille tyrille riippumatta niiden muodosta tai koosta (parastomaali- ja haavatyrät, prolapsit). Englannissa valmistettu suosikkituote sopii hyvin myös avannesidoksen päälle, tukemaan urheillessa ja liikkuessa. Vyö on niin pehmeä ja joustava, että sen voi laittaa avannesidoksen päälle, ilman että vyöhön tarvitsee tehdä erillistä reikää pussille.

Materiaali on hengittävää ja joustavaa, joten se soveltuu hyvin hikiliikuntaan ja on miellyttävä myös pitkäaikaisessa käytössä. Siinä on sekä ylä- että alaosassa silikoniresorit, jotka estävät vyön kiertymisen ja pitävät sen hyvin paikoillaan. Vyö on helppo laittaa päälle, vaikka sorminäppäryys olisi heikentynyt. Ainutlaatuisen, patentoidun taskun avulla vyön käyttöä on helppoa, ks. alla oleva video.

 • Leveydet 20 cm sekä 26 cm
 • Värit musta ja beige (myös valkoinen tilauksesta)
 • Koot XS-XXL

Lataa esite tästä (pdf). Sisältää myös kokotaulukon tilauskoodeineen.

Fulcionel-tuki-/tyrävyö: säädettävä aukko avannepussille

Tässä mallissa on valmis, tarranauhoin säädettävä aukko avannesidokselle. Aukon ympärys on hyvin vahvistettu tukemaan tyrää ja vyön muu materiaali tuttu perusmallista, joustaa ja hengittää. Helppo laittaa päälle käsitaskun ja aukon vieressä olevien avattavien tarranauhojen avulla, silikoniresorit pitävät vyön hyvin paikoillaan.
 • Leveys 20 cm (tilauksesta myös 16 cm, sopiva esim lapsille)
 • Väri musta
 • Aukon puoli vasen tai oikea

Lataa tästä esite (pdf). Sisältää myös kokotaulukon tilauskoodeineen.

Hansen-tukivyö (18 cm, leikattava)

Hansenin neopreenista valmistettu joustava ja muotoutuva 18 cm leveä tukivyö sopii keskivartalon tukemiseen urheillessa, ulkoillessa, uidessa ja intiimihetkissä.

Vyö on leikattava, joten sen saa yksilöllisesti muotoiltua. Myös avannepussille voidaan leikata aukko. Katso erillinen leikkausohje.

Kaksipuoleista vyötä voidaan käyttää joko harmaa tai musta puoli ulospäin. Vyö antaa lievää tukea myös selälle, tarranauhakiinnityksellä voi säätää kireyden. Kuivuu nopeasti pesun tai uinnin jälkeen.

Laaja valikoima kokoja 10 cm välein, koot XXS-XXL (60 cm - 120 cm).

Korkeavyötäröiset alushousut liikuntaan ja ulkoiluun

Cuiwearin avanneleikatuille suunnitellut alushousut toimivat sekä arjessa että urheillessa. Niissä ei ole taskua, mutta korkea vyötärö ja napakka, pehmeä materiaali pitää avannepussin tiiviisti ihoa vasten. Hengittävä ja nopeasti kuivuva materiaali sopii hyvin urheiluun ja hikiliikuntaan, ei hiertäviä saumoja. Väri musta.Koot: S/M – M/L – L/XL – XL/2XL

Housujen väri on musta, klassinen alushousumalli naisille ja bokserit miehille.

Taskulliset alushousut avanneleikatuille - naiset

CUIWEAR®-naisten alushousut ovat arjen helpotus avanneleikatulle. Kaunis klassinen malli sisältää patentoidun suojataskun avannesidokselle, jolloin voit pukeutua huolettomammin. Tasku on iholle miellyttävää ja pehmeää 100 % kampapuuvillaa (pitkäkuituista puuvillaa). Se on kestävää, helppohoitoista ja laskostuvaa. Etuosan tyylikäs jakardikangas tuo luksusta arkeen.

Alushousujen ja taskun muoto on suunniteltu miellyttäväksi ja käytännölliseksi:
 • yksilöllinen tasku asettuu tiiviisti pohjalevyn ympärille estäen mahdollisia vuotoja
 • tasku pitää avannesidoksen irti iholta, mikä tuntuu miellyttävältä ja vähentää hikoilua sidoksen ympäriltä
 • alushousujen korkea vyötärö estää resorin painumista avannesidoksen päälle, jolloin sidos pysyy hyvin paikoillaan.
Värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen. Laaja valikoima kokoja, joista löytyy jokaiselle sopiva.

Taskulliset bokserit avanneleikatuille - miehet

CUIWEAR® - miesten bokserit ovat arjen helpotus avanneleikatulle.

Käytännöllinen malli sisältää patentoidun suojataskun avannesidokselle, jolloin voit pukeutua huolettomammin. Yksilöllinen tasku on iholle miellyttävää ja pehmeää 100 % kampapuuvillaa (pitkäkuituista puuvillaa). Se on kestävää, helppohoitoista ja laskostuvaa.

Bokserien ja taskun patentoitu muoto on suunniteltu miellyttäväksi ja käytännölliseksi:
 • yksilöllinen tasku asettuu tiiviisti pohjalevyn ympärille estäen mahdollisia vuotoja
 • tasku pitää avannesidoksen irti iholta, mikä tuntuu miellyttävältä ja vähentää hikoilua sidoksen ympäriltä
 • taskussa on aukko, joka mahdollistaa avannesidoksen tyhjentämisen
 • bokserien korkea vyötärö estää resorin painumista avannesidoksen päälle, jolloin sidos pysyy hyvin paikoillaan.
Väri tummansininen.
 

Miesten uimashortsit - tasku avannepussille

Miesten uimashortseissa on tavallista korkeampi vyötärö ja verkkokankainen sisähousu, jossa sisätasku avannesidokselle. Tasku on molemmimmilla puolilla, joten housut sopivat useimmille avanteille.

Kevyet, ohuet ja nopeasti kuivuvat uimashortsit sopivat hyvin myös urheiluun tai kesäshortseiksi. Housuissa on joustava kuminauhavyötärö sekä kiristysnaru jolla saa napakan istuvuuden vyötärölle. Takatasku sekä housujen sisäpuolella etuosassa pieni avain-/kolikkotasku.

Väri musta.