Päämiehet

Irlantilainen Aerogen Ltd valmistaa lääkesumuttimia (nebulisaattoreita) nestemäisten lääkkeiden annosteluun. Ne soveltuvat ventilaattoripotilaille ja spontaanisti hengittäville. Etuina ovat helppokäyttöisyys, pieni pisarakoko, äänettömyys ja soveltuvuus kaikille inhaloitaville lääkeaineille. Valikoimissamme Aerogen Solo sekä Aerogen Pro – nebulisaattorit lisätarvikkeineen.
Englantilainen Aquaflush Ltd valmistaa avanne- ja suolihuuhtelujärjestelmiä sekä stoma stoppereita ja suojasidoksia erilaisten avanteiden sulkuun. Stoppereiden uudenlainen, patentoitu muotoilu on entistä huomaamattomampi ja yksilöllisen pituuden säädön ansioista miellyttävä käyttää. Helppokäyttöiset huuhtelujärjestelmät voivat helpottaa sekä anaali-inkontinenssista että ummetuksesta kärsiviä potilaita.

Englantilainen CliniMed (Holdings) Ltd koostuu seitsemästä eri terveydenhuollon tarvikkeita valmistavasta ja markkinoivasta yhtiöstä. Medfanetin valikoimissa on hellävarainen CliniMedin CliniFix® - hydrokolloidikiinnitysteippi, jolla voidaan kiinnittää erilaiset letkut ja katetrit iholle.

CUI International Ltd on osa H&R Healthcare yhtiötä (Iso-Britannia) ja valmistaa avanneleikatuille suunniteltuja Cuiwear-alusvaatteita ja Fulcionel-tukivöitä. Laadukkaat ja hyvin leikatut materiaalit ovat miellyttäviä jokapäiväisessä käytössä tarjoten avanneleikatulle tukea aktiiviseen arkeen. Alusvaatteet ja tukivyöt ovat ostettavissa verkkokaupastamme www.avannetarvike.fi.

Welland Medical Ltd (osa Clinimediä) valmistaa innovatiivisia avannesidoksia ja hoitotarvikkeita omalla tehtaallaan Englannissa. Vuonna 1988 perustettu yhtiö panostaa vahvasti tuotekehitykseen ja laatuun, ja me valikoimme heiltä parhaat tuotteet Medfanetin valikoimiin. Wellandin sidokset ovat hyvin hellävaraisia niiden luonnollisten ainesosien ja mm. Manuka-hunajan ansiosta. Laadukkaat suodattimet ja pitävät kiinnitykset helpottavat avanneleikatun arkea.